Frokost, finter og fodboldfeber

Passion og kampgejst driver i høj grad værket hos Melsing. Ikke mindst når bord-fodboldfeberen raser på hovedkontoret i Strib.

Et seriøst foretagende

Bordfodbold kender de fleste til. Nogen spiller kun for sjov. Andre tager det meget seriøst.

De Melsing’er, som dagligt dyster i bordfodbold-disciplinen, vurderes at passe som fod i (fodbold)støvle til sidstnævnte kategori.

Sejrens sødme

Under frokosten er der grin og, hvad der umiddelbart lyder som, venskabelige drillerier. Tag dog ikke fejl heraf, for når fløjten lyder, er det en helt anden sag.

Luften fyldes med nye gloser, jubelhyl og klagesang. Der skældes over ‘spinnere’ og hyldes for ‘snake shots’, ‘wrist-flicks’ og andre finurlige finter for de indviede. Trods den korte spilletid synes hele følelsesregisteret at komme i spil for både spillere og tilskuere.

Dysten er afgjort når et hold scorer sit 10. mål. I samme sekund slippes sejrsbrølet fri. Der hersker aldrig tvivl om, at sejrens sødme er en eftertragtet afslutning på dagens frokostpause.

Kære gæst af huset

Skulle du opleve at ankomme til kontoret midt i kampens hede, så stop op for en stund, nyd øjeblikket og sug lidt til dig af husets passionerede energi.

Kaffe byder vi også altid på!

Seneste nyheder