Melsing ApS / Energi, Vind energi, Olie og gas, Industri, Byggeri, Infrastruktur, Miljø
Melsing Engineering og Consulting

Byggeri

Byggeri

Byggesektoren er en af de største og mest betydningsfulde sektorer og den har derfor stor indflydelse på samfundsøkonomien. I generationer har man kunnet konstatere, hvordan konjekturer er blevet påvirket af, om det gik godt eller mindre godt for byggesektoren. Denne sammenhæng mellem gode og mindre gode konjekturer relateret til byggesektoren, har hidtil været mest udpræget i den vestlige verden; men sammenhængen breder sig og kendetegner efterhånden en stor del af verden.

Byggesektoren indeholder et enormt potentiale, det deltager melsing i at udnytte ved f.eks. at kunne tilbyde alt indenfor bærende stålkonstruktioner.

Har du overvejelser om at bygge, eller skal du i gang med et byggeri, så vil det være en god ide at kontakte melsing tidligt i forløbet. Vi kan rådgive i beslutningsprocessen, så du undgår unødvendige omveje og skaber værdi for investeringen. Vi kan hjælpe dig godt fra start og sikkert i mål.

Vor spidskompetence er bærende stålkonstruktionerl. Vi samarbejder desuden med kendte fagentreprenører og tilsammen sikrer vi det gode resultat med de kreative løsninger og den bedste økonomi.

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger og en uformel rådgivning om eventuelle opgaver som du overvejer at realisere. Vi kan bidrage til beslutningsprocessen ved at udføre konsekvensberegninger. Vi kan planlægge, styre og udføre de projekter din virksomhed beslutter sig for at gennemføre.

senest opdateret august 2011/ekm