Melsing ApS / Energi, Vind energi, Olie og gas, Industri, Byggeri, Infrastruktur, Miljø
Melsing Engineering og Consulting

Industri

Industri

melsing har bred erfaring med rådgivning og engineering indenfor fremstillingsindustrien generelt. Fødevareindustrien, farma- og biotekindustrien, den kemiske- og petrokemisk industri o.s.v., hvortil vi udvikler og projekterer udstyr, maskiner, bygninger, tryk og ikke tryksatte anlæg, beholdere, tanke og procesanlæg m.v.. Vi har udviklet og projekteret mange forskelligartede opgaver til industrien.

Fremstillingsindustrien udgør virksomhedens største kundemasse målt på antal kunder. De opgaver vore kunder betror os indeholder ofte multidiciplinære ydelser og nutidens kunder har ofte et ønske om, at en opgave uanset hvor fagenterprisemæssigt sammensat den er, varetages af én hovedleverandør. Vi har stor erfaring med bygherrerådgivning, projektledelse og koordinering, derfor påtager vi os gerne rollen som totalleverandør i forbindelse med multidiciplinære projekter af enhver art og størrelse.

Kontakt os for yderligere oplysninger og en uformel rådgivning om eventuelle opgaver som du overvejer at realisere. Vi kan bidrage til beslutningsprocessen ved at udføre konsekvensberegninger. Vi kan planlægge, styre og udføre de projekter din virksomhed beslutter sig for at gennemføre.

senest opdateret august 2011/ekm