Melsing ApS / Energi, Vind energi, Olie og gas, Industri, Byggeri, Infrastruktur, Miljø
Melsing Engineering og Consulting

Energi

Energi

For at imødekomme fremtidige kapacitetskrav investerer energisektoren i nye udviklingsfaciliteter. Fokus flytter sig i stigende grad fra produktet til kunden, hvilket fordrer, at sektoren ved, hvilke services kunderne efterspørger og er i stand til at levere denne service på konkurensemæssige vilkår.

Energisektoren er et vigtigt forretningsområder for melsing. Energisektore stiller store krav til os som leverandør af ingeniørydelser. For at leve op til brangens krav og forventninger, er det vor klare målsætning, at kunne tilbyde de bedste ressourcer indentor ingeniørfagene. Melsing leverer kundetilpassede løsninger og vi har de nødvendige tekniske hjælpemidler til at realisere disse.

Det der kendetegner samarbejdet med melsing er, at vi træder ind i et projekt på en løsningsorienteret og proaktiv måde. Vi bidrager både med forretningsforståelse og de optimale, tekniske løsninger.

For yderligere information, se venligst under Vindenergi og/eller Olie og Gas. Finder du ikke det du søger er du velkommen til at kontakte Erling på tlf. 6446 0141 eller Morten på tlf. 6446 0140

senest opdateret august 2011/ekm